Zang en Vriendschap sluit jaar af met kerstconcert

0
Fotografie: Onno Hulshof.
Fotografie: Onno Hulshof.

Om het kerstgevoel nog meer te versterken, houdt Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap een sfeervol kerstconcert. Op zaterdagavond 17 december om 20:00 uur in de Haarlemse Wilhelminakerk worden bekende en minder bekende kerstliederen gezongen. Het leuke van dit concert is dat het publiek wordt gevraagd om mee te zingen.

“Het was een druk en vooral een leuk jaar. Na de coronastop hebben wij een soort inhaalslag gehouden en drie verschillende optredens kunnen verzorgen”, vertelt Bert Koopman voorzitter van Zang en Vriendschap. “Na Goud van Oud en Misa Criolla, in een overvolle Josephkerk, is ons kerstconcert de kers op de taart van dit jaar.” Tijdens dit concert zingen ook de projectzangers mee. Sommige zangers vinden het zo leuk, dat ze zijn gebleven en lid werden van het koor.

Mezzosopraan Desirée Verlaan zingt een solo en diverse kerstliederen met het koor. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Gerrie Meijers. Het geheel staat onder leiding van dirigent Arno Vree.

Kaarten voor kinderen t/m 12 jaar en volwassenen voor respectievelijk €10 en €15 zijn eenvoudig te verkrijgen op zangenvriendschap.nl en aan de zaal.

- Advertentie -