Open Dag Luzac Haarlem groot succes

0

Kort na de bekendmaking van de examenuitslagen, waarna alle geslaagden naar school kwamen om elkaar te feliciteren, richtte Luzac Haarlem het vizier alweer op het komend schooljaar. De landelijke Open Dag stond op het programma, waar alle twintig Luzac-vestigingen aan meededen.

Ook bij Luzac Haarlem stonden zaterdag 20 juni vele potentiële leerlingen en hun ouders op de stoep om rondleidingen te krijgen, informatie in te winnen en sfeer te proeven. Niet alleen de rector en docenten stonden klaar voor de geïnteresseerden, ook leerlingen en zelfs oud-leerlingen toonden hun betrokkenheid.

Martijn Appelman, rector Luzac Haarlem: “Het was een leuke en informatieve Open Dag, waarbij we veel belangstellenden gesproken hebben. We kijken ernaar uit om de nieuwe leerlingen na de zomer op onze vestiging te ontvangen. Op naar wederom een mooi en succesvol schooljaar!

De opkomst viel dit jaar ruim 10% hoger uit. Hieruit valt af te leiden dat de informatiebehoefte rondom particulier voortgezet onderwijs toeneemt.

Luzac biedt sinds 1983 kleinschalig, flexibel en persoonlijk particulier voortgezet onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Leerlingen kunnen er terecht van brugklas tot diploma. Ook versnelde examentrajecten, deelcertificaten, wisselen van profiel of doorstromen naar een hoger niveau behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie: www.luzac.nl.