Inbraak in zwembad

0

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie een 18-jarige jongen (zonde vaste woon- of verblijfplaats) aangehouden. De verdachte wordt ervan verdacht te hebben geprobeerd in te breken in een pand aan het Boerhavepad in Haarlem.

Omstreeks 03.30 uur kwam er een inbraakalarm binnen. Een gealarmeerde beveiliger zag vervolgens drie verdachte personen wegrennen in de richting van de Hannie Schaftstraat. De beveiliger zette de achtervolging in, maar raakte de verdachten kwijt toen zij de bosjes indoken op de Oorkondelaan.

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in en vond één van de verdachten die zich probeerde te verstoppen. De politie hield de man aan. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

De politie stelt een onderzoek in naar de andere verdachten. Bij nadere controle bleek er inderdaad te zijn ingebroken in het zwembad.

- Advertentie -