Tabletcafé over betrouwbare gezondheidsapps

0

Maak kennis met de GGD Appstore

Tijdens het Tabletcafé maak je kennis met de GGD Appstore. Daar zijn alle gratis gezondheidsapps te vinden die betrouwbaar en effectief zijn en voldoen aan de opgestelde criteria van de GGD. Je bent van harte welkom op vrijdag 26 februari, van 10:00 – 12:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem. De toegang is gratis. Net als in een café kan je gewoon binnenlopen en krijg je 20% korting bij Coffeestar.

Wist je al dat je je gezondheid kan verbeteren met behulp van een app? Zo is er bijvoorbeeld de app ‘Versterk je enkel’ om blessures aan je enkel te voorkomen, of de app ‘Sleep Cycle Alarm Clock’ die je kunt gebruiken om op het beste moment in je slaapcyclus wakker te worden.

Er zijn tegenwoordig veel gezondheidsapps te vinden. Maar door het grote aanbod weet je soms niet meer welke apps betrouwbaar zijn en welke niet.

Tijdens het Tabletcafé maak je kennis met de GGD Appstore. Daar zijn alle gratis gezondheidsapps te vinden die betrouwbaar en effectief zijn. Dit zijn de apps die voldoen aan de opgestelde criteria van de GGD.

Wil je ook samen met andere iPad- en tabletbezitters deze leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Kom ook naar het Tabletcafé en neem zelf de regie over je eigen gezondheid!

Info
Vrijdag 26 februari, van 10:00 – 12:00 uur
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
De toegang is gratis

Meer informatie over is te vinden op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.