50-jarig jubileum Ristorante Napoli

0

Ristorante Napoli werd op 12 september 1966 door Gerardo Cannavacciuolo geopend en is met het aanstaande 50-jarig jubileum niet meer uit Haarlem weg te denken.

Hoewel de heer Cannavacciuolo vanwege zijn leeftijd niet meer dagelijks in het restaurant is te vinden, is hij nog steeds nauw betrokken en het bereiken van deze mijlpaal is naar ons weten een unicum in Haarlem en omstreken. Op 12 september zal de heer Cannavacciuolo dan ook uitgebreid in het zonnetje worden gezet.

Festiviteiten
Naast een jubileumviering op 12 september, ontvangen gasten van het restaurant de gehele maand september een gratis glas feestelijke Spumante om mee te proosten. Daarnaast biedt Ristorante Napoli de hele maand september een heerlijk en uitgebreid 6-gangen jubileummenu aan voor slechts €39,50.

Over Ristorante Napoli
Ristorante Napoli ontleent inspiratie aan de traditionele Italiaanse keuken. Gerardo Cannavacciuolo heeft deze inspiratie meegenomen naar Nederland, waar hij in 1966 als één van de eerste Italiaanse restaurateurs de authentieke Italiaanse gerechten in Nederland introduceerde. Dat uit zich in de verschillende gewonnen prijzen zoals: Il cuoco d’oro, Il buona cucina en Trofee Italia (voor de beste pasta). Onze passie voor de Italiaanse keuken en gebruik van de beste ingrediënten heeft Ristorante Napoli geïnspireerd om als één van de weinige restaurants in Nederland diverse voor-, hoofd- en nagerechten aan tafel te bereiden.

Ristorante Napoli is gevestigd op het Houtplein 1 te Haarlem aan de voet van de Grote Houtbrug.