Dorus & Doortje Rijkers in finale Nuon Club Competitie

0

Dorus & Doortje Rijkers uit Haarlem zijn geselecteerd voor de finale van de Nuon Club Competitie 2016. Hiermee kunnen de Dorus & Doortje Rijkers 10.000 euro winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie. Dorus & Doortje Rijkers roept alle inwoners van Haarlem e.o. op om te stemmen via nuon.nl/club.

De Club Competitie is een wedstrijd voor amateurclubs. Energiebedrijf Nuon helpt verenigingen hiermee om de energierekening te verlagen. De Dorus & Doortje Rijkers is een zeeverkennersgroep uit Haarlem, zij hebben een clubhuis (anno 1890) nabij het centrum van Haarlem. Het is een plek voor jong en oud om op een gezellige en leuke manier op en rond het water actief te zijn. Wij doen mee aan deze actie, omdat wij meer willen gaan besparen. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een nieuw geïsoleerd dak. Hierdoor kunnen wij al veel energie besparen. Maar het smaakt naar meer!

Als de Dorus & Doortje Rijkers winnen, wil zij het bedrag besteden aan een energie neutraal zeilgebouw op ons schiereiland aan de Mooie Nel. Meer informatie over de inzending is te vinden op https://clubcompetitie.nuon.nl/Dorus en Doortje Rijkers#stemmen. Op deze pagina kan het publiek ook stemmen.

Negen winnaars
De jury van de Nuon Club Competitie bestaat uit sportjournalist Toine van Peperstraten, hockey-international Naomi van As, algemeen directeur van Nuon Peter Smink en twee energieadviseurs. In totaal hebben zij vijftig clubs uit heel Nederland genomineerd, waaronder de Dorus & Doortje Rijkers uit Haarlem. De negen clubs met de meeste publieksstemmen winnen uiteindelijk de Nuon Club Competitie.

De winnaars ontvangen een cheque van 10.000 euro, die mag worden besteed aan maatregelen voor energiebesparing en duurzame energie. Iedereen kan tot woensdag 16 november 2016 stemmen op de Dorus & Doortje Rijkers via https://clubcompetitie.nuon.nl/Dorus en Doortje Rijkers#stemmen. De winnaars worden op 17 november bekend gemaakt.

Lagere energierekening
Met de hele groep is het initiatief genomen om de Dorus & Doortje Rijkers in te schrijven voor de Nuon Club Competitie. De belangrijkste reden om mee te doen, is dat de Dorus & Doortje Rijkers graag de energierekening wil verlagen. Het energieverbruik vormt een flinke kostenpost voor de vereniging. Volgens Nuon kunnen veel verenigingen met eenvoudige maatregelen flink besparen op de energierekening. Daarmee houden ze vervolgens elk jaar geld over om te investeren in leren, spelen en lol maken.

Stem nu!
Wil je ook dat de Dorus & Doortje Rijkers uit Haarlem winnaars worden van de Nuon Club Competitie? Breng dan je stem uit op nuon.nl/club. Let op: dit kan uiterlijk tot woensdag 16 november 2016.