Gratis cursus Klik & Tik

0

Voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil leren!

Klik & Tik is absoluut een basiscursus voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil. U leert de computer gebruiken, omgaan met het internet, werken met e-mail en social media.

Een cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten die begeleid worden door medewerkers van de Bibliotheek. Vanaf januari starten de eerste cursussen in de Bibliotheek Haarlem Centrum en Haarlem Noord, later gevolgd in onze andere vestigingen. Aanmelden voor de cursus kan aan de balie van de Bibliotheek of via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Internet en de computer worden steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via het internet. Maar wat als u dat moeilijk vindt? Bij de Bibliotheek kunt u gratis de cursus Klik & Tik volgen. Tijdens de bijeenkomsten gaat u zelfstandig in een kleine groep aan de slag en aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat. U hoeft geen examen te doen.

Info
Dinsdag 17, 24, 31 januari, 7 en 14 februari | 13:00 – 14:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem

Donderdag 19, 26 januari, 2, 9 en 16 februari | 15:30 – 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 te Haarlem

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)