Reprise Haarlem in oude Filmbeelden deel 6

0

De belangstelling voor de reeks Haarlem in oude Filmbeelden in de Pletterij blijft onveranderd groot. Daarom zal het zesde deel van deze reeks op dinsdag 30 mei opnieuw worden vertoond. Er zijn twee voorstellingen, één ’s middags en één ‘s avonds, omdat er ook vraag is naar een vertoning in de avonduren.

De films van Haarlem in oude Filmbeelden wordt samengesteld door Lenie Peetoom en Mariëtte van Wenum. Zij hebben voor deze aflevering onder andere gekozen voor de opening van de speeltuinen Elba en Zaanen, de productie van karnemelkzeep, Hollandse nieuwe, de feestelijke intocht van Sinterklaas uit 1933, Haarlem in oorlogstijd en de befaamde blauwe tram. Bij de eerste vertoning van het zesde deel was er al iemand die zich herkende, misschien ziet ook u uzelf terug. Lenie Peetoom zal de film inleiden en iets vertellen over de achtergronden van de beelden.

Info
De voorstellingen beginnen dinsdagmiddag en -avond 30 mei 2017 om 14.00 uur en om 20.00 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. De toegang bedraagt € 3,00 en voor jongeren dan 25 jaar en houders van de HaarlemPas € 1,50. Kaarten kunnen worden gereserveerd op de website van de Pletterij www.pletterij.nl. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem en is toegankelijk voor rolstoelen.