Beroving in Kenaupark

0

Op vrijdagavond 24 november, tussen 20.30 en 21.30 uur, is een 15 jarige Haarlemmer onder bedreiging van een mes van zijn smartphone beroofd.

De jongen fietste over het Kenaupark toen hij werd aangesproken door een (jonge)man die vroeg of hij wat te roken wilde. Vlakbij stonden nog twee jongens, waarschijnlijk op het trappetje van een pand. De Haarlemmer heeft daar met dit drietal jongens een praatje gemaakt, waarna hij uiteindelijk beroofd is van zijn smartphone.

De verdachte die het slachtoffer aansprak is ongeveer 19 jaar oud, tussen de 1.80 en 1.90 lang en sprak gebrekkig Nederlands. Hij heeft een zwarte snor en baard. De andere verdachte is ook zo’n 19 jaar oud, heeft een slank postuur en is tussen de 1.75 en 1.85 groot en heeft kort zwart haar. De derde verdachte is tussen de 18 en 20 jaar oud, heeft donkerblond haar en ook een slank postuur. Hij reed op een zwarte oma-fiets.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op 0800-7000.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)