Lilian Marijnissen op vier plekken tegelijk: ook in Haarlem

0

Het is nog niet eerder vertoond in Nederland: op maandag 19 februari spreekt SP-leider Lilian Marijnissen op vier verschillende podia tegelijk. Ze is op hetzelfde moment te zien in Haarlem, Breda, Nijmegen en Zwolle. In Haarlem vindt de avond plaats in Poppodium Patronaat.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart spreekt de SP met zoveel mogelijk mensen. Lilian Marijnissen: “Met elkaar gaan we voor een wijk, stad en land waar niet het belang van enkelen telt, maar van ons allemaal.

De campagneavonden worden inspirerende avonden vol met sprekers, muziek en columns. Lokale SP-lijsttrekkers vertellen over waar in hun stad de verkiezingen over gaan en er komen activisten aan het woord. De avond in Haarlem wordt gepresenteerd door SP-Tweede Kamerleden Renske Leijten en Peter Kwint. Muziek wordt verzorgd door Kira Dekker en journalist Leon Verdonschot draagt een column voor.

De inloop is vanaf 19.30, de avond begint om 20.00 en duurt tot ongeveer 21.30.
Meld u snel aan! De toegang is gratis. Aanmelden kan via sp.nl/altijdindebuurt.

- Advertentie -