Haarlem staat in bloei!

1

Het Bloemencorso Bollenstreek dat Haarlem dat dit jaar op 21 april in de avond binnenrijdt is de jaarlijkse hoofdrol speler in het Bloemenweekend Haarlem en vormt de aanleiding om nog veel meer bloemenactiviteiten te organiseren.

Op de vrijdagavond rond 21.30 uur wordt de Nieuwe Bavo aan de Leidsevaart van imposant monument omgetoverd tot spectaculair lichtkunstwerk. Bloemen en sterren zijn gebruikt als inspiratiebron voor de lichtprojecties, Een fantastische kleurrijke opening van een weekend vol bloemen.

Programma Bloemenweekend
Om alvast warm te lopen voor het Bloemencorso is er voor de kinderen op de zaterdagmiddag het kindercorso. Dat betekent eerst je fiets heel mooi versieren met bloemen en daarna tijdens de parade aan heel Haarlem te laten zien hoe mooi hij is.

’s Avonds komt het verlichte Bloemencorso om 21.30 uur de stad inrijden met als eindpunt de Gedempte oude Gracht. Daar zijn ze te bezichtigen tot zondagavond 18.00 uur.

Tussen de wagens is op zondag van alles te zien, te proeven, te ruiken en te horen. Straattheater, muziek en foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes. Een Erop uitmarkt en plantenmarkt en een Haarlem105 podium met DJ’s.

Het programma is hier te downloaden.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.