Lentewandeling op eeuwenoud Overplaats bij Bennebroek

0

Een lentewandeling op zondagmorgen op Overplaats is een bijzondere belevenis. Overplaats is een historische buitenplaats met eeuwenoude, eerbiedwaardige bomen en een fraaie vijver en in het voorjaar is het er prachtig! Zin om mee te wandelen? Je bent welkom op zondag 14 april om 10:00 uur.

Een gids van Landschap Noord-Holland begeleidt de tocht. Samen ga je op zoek naar de verschillende stinsenplanten en andere voorjaarsbloeiers die zo typisch zijn voor deze plek, zoals bijvoorbeeld kievitsbloem, vogelmelk en Salomonszegel. Het is er verder ook rijk aan vogels. Je komt ogen en oren te kort!

Info
Wanneer: zondag 14 april van 10:00 tot 11:30 uur
Vertrekpunt: Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede (grens Bennebroek)
Reserveren: www.gaatumee.nl

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie