Oproep Vrouwen 30+ Haarlem-Kennemerland aan Haarlemse voetbalclubs

0

Het Vrouwen 30+-team van voetbalclub Haarlem-Kennemerland is dit voorjaar de onbetwiste winnaar geworden van de regionale 7×7-competitie op vrijdagavond. Een topseizoen voor de Haarlemse vrouwen dus. Maar opvallend genoeg ontbraken in de poule vrijwel alle andere Haarlemse voetbalclubs.

Samen met stadgenoot DSS speelde Haarlem-Kennemerland tegen teams uit de regio Groot-Amsterdam. Daarom roept het vrouwenteam nu de andere Haarlemse voetbalclubs op om snel ook een 7×7-team Vrouwen 30+ samen te stellen, waarmee het in september in de competitie kan strijden om het kampioenschap in de regio Haarlem.

Een team samenstellen zou niet moeilijk moeten zijn. Bij elke voetbalclub lopen de nodige vrouwen rond die het heel leuk zouden vinden om zelf een balletje te trappen. De 7×7-competitie is speciaal bedoeld voor vrouwen die op zaterdag druk zijn en niet meer wekelijks willen spelen. De teams spelen op een beperkt aantal vrijdagavonden, op een half veld en met licht aangepaste spelregels.

Meer weten over de ervaringen van Haarlem-Kennemerland met het Vrouwen 30+-voetbal? Kijk dan op www.haarlem-kennemerland.nl of stuur een e-mail naar voetbalm@xs4all.nl. Op de website van de KNVB is ook informatie over het 7×7-voetbal te vinden.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)