Spreekcoach bij de Open Ochtend in de Bibliotheek op het station Haarlem

Spreken zonder stress

0

Presentaties, pitches, speeches, voorstelrondjes, netwerkbijeenkomsten, workshops, trainingen… Hoe doe je dat écht op de juiste manier? Tijdens haar interactieve spreken zonder stress-lezing neemt Jacqueline Hulleman je mee op ontdekkingsreis en helpt zij je ontdekken hoe je van ‘spreekstress’ steeds meer ‘spreekplezier’ maakt.

Zij deelt volop ervaringen, tips, oefeningen, eyeopeners en verrassende inzichten, waarmee je zelf verder kunt. Haar tips, die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken, hoor je bij de Open Ochtend op donderdag 27 juni van 08:00 – 09:00 uur in de Bibliotheek op het station Haarlem (middenperron, spoor 3/6). De toegang is gratis. Reserveer een kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Er zijn zoveel momenten waarop we graag goed en rustig voor de dag willen komen, maar waarop onze zenuwen ons ook behoorlijk in de weg kunnen zitten. Doodzonde, want daardoor laten we toch minder krachtig van ons horen dan nodig is om echt een verschil te kunnen maken.

Spreekstress is in mijn ervaring altijd op te lossen of in ieder geval flink te verminderen,’ zegt spreekcoach Jacqueline Hulleman. ‘Wat dat betreft is spreken in het openbaar net zoiets als zwemmen, het wordt pas leuk als je weet hoe het werkt en je een paar slagen kent.

Jacqueline weet uit eigen ervaring hoe spannend het kan zijn om in de spotlight te staan. ‘Ik heb een achtergrond als theatermaker en heb daarin zelf echt iets moeten uitvinden. Ik vind het fantastisch nu ook andere mensen te kunnen helpen om met meer succes en plezier van zich te laten horen.

Over Jacqueline Hulleman
Jacqueline Hulleman is spreker en spreekcoach. Zij helpt mensen die veel te delen hebben, maar niet zo vanzelfsprekend in het spotlicht gaan staan om gemakkelijker het woord te nemen. De door haar ontwikkelde spreken zonder stress-methode is een vriendelijke en effectieve manier om spreekstress te veranderen in steeds meer spreekplezier.

Open Ochtend
Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend’. Inspiratiesessies waarbij je meer inzicht krijgt in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap. De inspiratiesessie is gratis bij te wonen maar reserveer wel een kaartje.

Info
Donderdag 27 juni | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station Haarlem, middenperron, spoor 3/6

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)