Kinderen die Tess heten gratis naar familiefilm in de Filmschuur

0

Op zondag 30 juni om 13:30 uur organiseert de Filmschuur in samenwerking met September Film en BIND een speciale voorpremière van de nieuwe Nederlandse familiefilm Mijn bijzonder rare week met Tess (8+). Alle kinderen die Tess heten krijgen een gratis kaartje voor die vertoning.

Mijn bijzonder rare week met Tess
Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur ingetrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Over de film
De film is geregisseerd door de jonge Utrechtse filmregisseur Steven Wouterlood (winnaar Emmy Award voor zijn korte film ‘Alles mag’). Sonny van Utteren en Josephine Arendsen spelen de hoofdrollen. Bijrollen zijn voor Julian Ras (‘Dummie de Mummie’), Jennifer Hoffman (‘De Luizenmoeder’), Tjebbo Gerritsma (‘Brammetje Baas’), Suzan Boogaerdt (‘Zwarte Tulp’), Hans Dagelet (‘De Brief voor de Koning’), Terence Schreurs (‘Hartenstraat’) en Guido Pollemans (‘La Holandesa’). Het scenario is geschreven door Laura van Dijk en de film is geproduceerd door Joram Willink (De Veroordeling, Gluckauf) van BIND.

Kaartverkoop
De gratis toegangskaarten voor kinderen die Tess heten zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en op basis van beschikbaarheid. Deze actie geldt alleen voor de voorpremière op zondag 30 juni om 13:30 uur.

Na de voorpremière is Mijn bijzonder rare week met Tess vanaf 6 juli in de Filmschuur te zien. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.filmschuur.nl, telefonisch op 023-5173910 of aan de kassa van de Filmschuur, Lange Begijnestraat 9 in Haarlem.

Advertentie