Brand buurthuis Posthuis Zaanenpark

1

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een forse brand in buurthuis Posthuis Zaanenpark aan de Mercuriusstraat het gebouw grotendeels in de as gelegd.

Rond 01.20 uur kregen de hulpdiensten de melding om naar het buurthuis te gaan. De brandweer ging de strijd met het vuur aan en had de brand na 2,5 uur onder controle. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek naar de brand. Ter plaatse heeft de politie al enkele mensen gesproken maar komt graag in contact met meer getuigen.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook camerabeelden zijn welkom. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Dan kunt u dit uploaden via politie.nl/upload.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.