Nieuw boekje over Boedapester-trams van NZH

0

Na het succes van het boekje over de A600’en, geeft Stichting De Nieuwe Blauwe Tram een nieuw en tweede deel van de boekenreeks uit, dit keer over de historie van de Boedapester-trams van de NZH.

Deze nieuwe uitgave beschrijft het ontwerp, de bouw en de levensloop van de befaamde Boedapesters, die in belangrijke mate het beeld van de NZH hebben bepaald. Het boekje telt 40 pagina’s en bevat tientallen foto’s in zwart-wit en kleur, waarvan een groot aantal nog niet eerder is gepubliceerd, zoals fabrieksfoto’s van bouwer Ganz & Co., kleurenfoto’s van J. Vogels en een van de weinige foto’s van een vierwagentram in Zandvoort.

Het nieuwe boekje kost 15,95 euro en is verkrijgbaar bij diverse boekhandels in de regio. Het is ook direct te bestellen bij Stichting De Nieuwe Blauwe Tram door overmaking van 19,70 euro (boekje plus 3,75 euro porto) op bankrekening NL42 RABO 0311 260 950 t.n.v. Stichting De Nieuwe Blauwe Tram, onder vermelding van ‘Bestelling boekje’ en naam- en adresgegevens met postcode en huisnummer.


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelOns Tweede Thuis nieuwe eigenaar voormalige locatie Heemstede
Volgend artikelWinnende portretten van de fotowedstrijd ‘Zie Jezelf Anders’ tentoongesteld in het Frans Hals Museum 
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.