Gesprekken met genomineerden Libris Literatuurprijs

0

De Pletterij ontvangt binnenkort twee genomineerden voor de Libris Literatuurprijs.

Woensdag 28 april is Merijn de Boer te gast bij ‘Een goed gesprek met… Jan Hoekema’.

Zondag 9 mei is er een gesprek met Simone Bekono in het programma Schrijvers op zondag. De prijs wordt op maandag 10 mei, een dag na het interview met Simone, bekend gemaakt.

Voor de prijs zijn de zes beste Nederlandstalige romans genomineerd. Confrontaties van Simone Atangana Bekono, Wij zijn licht van Gerda Blees, De saamhorigheidsgroep van Merijn de Boer, Cliënt E. Busken van Jeroen Brouwers, De onbevlekte van Erwin Mortier, Mijn lieve gunsteling van Marieke Lucas Rijneveld.

- Advertentie -
Vorig artikelStem in de Stad laat zelfkant van Haarlem horen
Volgend artikelNegen lintjes in Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.