Voorlichting over borstprotheses

Een individueel gesprek

0

Als u borstkanker hebt of hebt gehad, zijn er verschillende medische hulpmiddelen die u kunt gebruiken. Zoals uitwendige protheses voor na een borstamputatie. Er is veel aanbod en de Borstkankervereniging (BVN) kan u helpen bij het maken van keuzes.

Ervaringsdeskundige prothesevoorlichters vertellen u over het dragen van een prothese en over de mogelijkheden en verschillen tussen protheses.

Een individueel gesprek
Tijdens een telefoongesprek geeft een medewerker van de borstkankervereniging u informatie over verschillende soorten borstprotheses of (deel)prothese, tips over het gebruik, waar u borstprotheses kunt kopen, enz. Ook kan zij advies geven over het aanschaffen van bijpassende lingerie en/of badpak.

Aanmelden
Er wordt gewerkt op afspraak. Daarom is het nodig dat u zich opgeeft voor dit gesprek. Belt u hiervoor de afdeling patiëntenvoorlichting op nummer (023) 224 2060 of stuur een e-mail naar patientenvoorlichting@spaarnegasthuis.nl. De medewerker patiëntenvoorlichting brengt u in contact met de prothesevoorlichter.

Meer informatie vindt u op de website van de BVN www.bvn.nl Soorten hulpmiddelen | Borstkankervereniging Nederland.


 

 

- Advertentie -
Vorig artikelGuus Meeuwis doopt tulp in Keukenhof
Volgend artikelOnachtzaamheid bij thuiswerken geeft inbrekers toch nog kansen
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.