Schoolmusicals terug in Caprera

0

In 2020 werd Caprera de reddende engel genoemd door verschillende basisscholen een podium te bieden voor hun eindmusicals. Door de coronamaatregelen konden die anders niet doorgaan. Ook dit jaar presenteren 7 lokale basisscholen met 10 verschillende musicals hun eindvoorstelling in Caprera.

Met de traditionele eindmusical nemen achtstegroepers afscheid van de basisschool. Door de huidige coronamaatregelen blijkt het voor de meeste scholen onmogelijk te zijn deze voorstellingen verantwoord te kunnen organiseren. De aanvragen voor een geschikte datum in Caprera stroomden snel binnen. De organisatie vervult graag de rol als trotse gastheer om zo veel mogelijk ‘buren’ te helpen. Het theater heeft voldoende ruimte om met de anderhalve meter afstand regel de bezoekers veilig te kunnen ontvangen.

Bijzondere ervaring
Lode van Piggelen, directeur van Caprera: “Wij zijn een culturele ontmoetingsplek midden in de natuur. Natuurlijk zijn we weer bereid een helpende hand te bieden. We mogen van de overheid nu 250 bezoekers ontvangen waardoor er voldoende ruimte is om alle ouders, grootouders en vrienden veilig te mogen ontvangen. Voor de kinderen is het een bijzondere ervaring om op het podium van ons theater te staan. Dat maakt het optreden in deze afscheidsmusicals extra speciaal. Wij hopen alle deelnemende leerlingen een onvergetelijke dag te mogen bezorgen.

Deelnemende scholen
SAB (Aerdenhout), Vondelschool (Aerdenhout), BSV (Bloemendaal), Josephschool (Bloemendaal), Julianaschool (Overveen), St. Theresiaschool (Bloemendaal), Bos en Duin (Bloemendaal) op 28 + 29 juni en 5 + 6 + 7 + 8 juli 2021

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelStadswandeling: Sporen van Slavernij in Haarlem
Volgend artikelLingotto en Hotel Arena openen HOF in de Egelantier voor heel Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.