Een opname op een intensive care is voor patiënten en hun naasten een aangrijpende ervaring. De opname kan soms nog langdurige gevolgen hebben op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied.

De afdeling intensive care van het Spaarne Gasthuis in Haarlem Zuid nodigt daarom patiënten, die in 2022 of begin 2023 op de afdeling opgenomen zijn geweest, uit voor een terugkomdag op vrijdag 12 mei 2023.

Samen met de patiënten en hun naasten blikken medewerkers en artsen terug op de opname. Hiervoor hebben zij een afwisselend en deels interactief programma samengesteld, waarin diverse aspecten van de opname aan bod komen. Ook is het mogelijk om onder begeleiding een bezoek aan de intensive care te brengen.

Geïnteresseerde toenmalige patiënten en hun naasten kunnen zich voor 8 mei a.s. aanmelden via icterugkomdaghaz@spaarnegasthuis.nl. Wie nog vragen heeft over de dag of over de opname, kan contact opnemen via het emailadres of via T: (023) 224 4013.

 

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie