Verkeersinfo Kennemerland App

0

Vanaf nu kun je de enige echte Verkeersinfo Kennemerland App downloaden voor je smartphone. Met push-berichten. Ook als de vertraging korter duurt dan 1 uur. De App is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

In de App vindt je de laatste updates en filekaarten. Ook kun je de andere app-gebruikers snel op de hoogte stellen van de situatie voor jouw neus op het moment dat jij het tegen komt. (Let op: wel stilstaan als je je mobiel gebruikt!) Tevens kun je direct een foto meesturen met je bericht.

Enige wat je hoeft te doen is downloaden en vervolgens je aanmelden via Facebook en je bent klaar om je berichten te ontvangen of te versturen. Daarnaast kun je ons ook direct vanuit de App contacten dmv de intercom functie.

Meer informatie over de app en het downloaden is te vinden op de Facebookpagina van Verkeersinfo Kennemerland.