In Noord-Holland 25.347 kinderen op pad met Kinderpostzegels

0

De Kinderpostzegelactie komt eraan! Op woensdagmiddag 28 september gaan Nederlandse basisschoolkinderen weer langs de deuren om zich in te zetten voor kwetsbare kinderen over de hele wereld.

Ook in Noord-Holland: 25.347 kinderen hebben zich aangemeld. Dat zijn er nog meer dan vorig jaar! In Noord-Holland ondersteunt Stichting Kinderpostzegels onder andere Stichting Oudezijds 100. Deze Amsterdamse stichting zorgt voor veilige huisvesting voor kinderen in de maatschappelijke opvang.

Kinderpostzegelactie 2016
Dit jaar sieren de tekeningen van Fiep Westendorp de postzegels, ter ere van haar 100ste geboortedag. Met de opbrengst van de verkoop steunt Kinderpostzegels projecten die kansen creëren voor kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland.

Over Stichting Kinderpostzegels Nederland
Kinderpostzegels geeft kwetsbare kinderen ontwikkelingskansen voor een betere toekomst. Ons motto is ´voor kinderen, door kinderen´. De kinderpostzegelactie is hiervan het sprekende voorbeeld. Het is de grootste en meest populaire scholenactie van Nederland, uniek in de wereld. Met de opbrengst van de actie zijn afgelopen jaar heel veel kinderen gesteund.

  • Vanaf woensdag 28 september komen de kinderen weer langs de deuren;
  • Met de opbrengst van de actie worden kwetsbare kinderen geholpen in ontwikkelingslanden en Nederland, ook in Noord-Holland.

Kijk voor meer informatie op www.kinderpostzegels.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)