Politie zoekt getuigen van straatroof op Belgiëlaan

0

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op vrijdag 9 december op de Belgiëlaan in Haarlem.

Die dag, omstreeks 19.30 uur liep een 27-jarige man over de Belgiëlaan toen hij werd tegengehouden door drie of vier mannen. De mannen begonnen een gesprek tegen het slachtoffer, een bewoner van begeleid wonen. Toen het slachtoffer aanvoelde dat het verkeerd zou gaan, probeerde hij weg te lopen. Hij werd echter door de mannen tegen de grond geduwd en geschopt. De overvallers pakten vervolgens zijn portemonnee, haalden het geld eruit en gingen er vandoor.

Eén van de overvallers is een man van ongeveer 23 jaar oud, met een lengte van 1.80 meter. Hij had een getint uiterlijk en kort geschoren haar aan de zijkant met boven op langer haar, een normaal postuur en droeg een donkerblauwe glimmende jas met vierkante vlakken. De andere verdachten waren ook omstreeks 23 jaar oud. Zij hadden ook kort geschoren haar (bovenop langer) en een getint uiterlijk.

Getuigen
Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via telefoonnummer 0900-8844.