Drankrijder ramt geparkeerde auto’s

3

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.00 uur, is een 27-jarige man uit Haarlem aangehouden na een melding dat de man op de Bernadottelaan tegen meerdere geparkeerde auto’s was gereden.

De bestuurder reed door na de aanrijdingen. Hij werd niet thuis aangetroffen maar bleek zich op een ander adres te bevinden. Bij een blaastest blies hij 635 ug/l terwijl 350 ug/l is toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Op de Bernadottelaan werden meerdere beschadigde auto’s aangetroffen. De verdachte had met zijn auto de linkerflank van een geparkeerd voertuig geraakt en was vervolgens tegen de achterkant van een andere auto gereden. Deze schoot door de klap door tegen de achterkant van een auto daarvoor. Deze auto kwam op zijn beurt weer tegen de voorzijde van weer een andere auto.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Haarlem.

3 REACTIES

Comments are closed.