Mooi door Noord

0

Drie keer per jaar organiseert Gemeente Haarlem de netwerkbijeenkomst Mooi door Noord: het platform voor ontmoeting, waar we in gesprek gaan over relevante thema’s en ideeën voor Noord. Gemeente Haarlem en de Bibliotheek Haarlem Noord nodigen je uit voor deze bijeenkomst om de samenwerking in Haarlem Noord te versterken.

Je bent woensdag 13 november van 16:00 – 20:00 uur van harte welkom in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). De inloop is vanaf 15:30 uur. Er is een lopend buffet en netwerkborrel. Natuurlijk is de toegang gratis, maar reserveer wel een kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Er gebeurt ontzettend veel in Noord en het netwerk blijft groeien. Dat bleek ook uit de eerdere, energievolle netwerkbijeenkomsten. Tijdens Mooi door Noord bieden we een podium aan alle professionals en andere betrokken noorderlingen. Wij geven graag ruimte aan ontmoeten, inspireren en plannen maken. Er ontstonden al veel nieuwe, soms onverwachte, contacten. En dit willen we samen blijven doen.

100 dagen plannen
Tijdens de vorige netwerkbijeenkomsten ontstonden meerdere 100 dagen plannen uit de besproken ideeën. Gemeente Haarlem denkt graag mee met nieuwe ideeën vanuit het netwerk. Bij elke netwerkbijeenkomst blikken we ter inspiratie terug op de eerder gemaakte plannen en maken we weer nieuwe plannen voor de volgende 100 dagen. De eerste 100 dagen plannen hebben al veel opgeleverd. Je kunt deze plannen volgen via Haarlem Extranet.

Mooi door Noord – kinderen
Is deze Mooi door Noord bijeenkomst net tijdens je papa- of mamadag? Geen probleem! Neem vooral je kinderen mee. Want samen maken we de stad, en daar betrekken we ook de jongste generatie bij. Er wordt een leuk, interactief programma voor kinderen van 4 tot 11 jaar georganiseerd. Let op: beperkte plekken, vol is vol!

Info
Woensdag 13 november | 16:00 – 20:00 uur; Inloop vanaf 15:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170