Bedrijf & Samenleving Helpt Haarlem Helpen

We gaan Sky High

0

Aanstaande dinsdag 21 en woensdag 22 april is het zover. Bij het Het Reinaldahuis krijgen de bewoners na lange tijd ‘Hoog Bezoek’ vanaf 10.45 uur.

Juist nu verbind Bedrijf & Samenleving zoveel mogelijk organisaties en bedrijven met elkaar en wat willen veel bedrijven zich inzetten, echt geweldig. Dura Vermeer is eveneens zo’n bedrijf en sponsort dinsdag 21 en woensdag 22 april zijn hoogwerker zodat familie weer even herenigt kan worden.

Op dinsdag 21 april is de aftrap. Onze ambassadeurs, de Haarlemse rappers ‘Dos Hermanos’ gaan freestylen. De bewoners worden in het zonnetje gezet.

Dinsdag wordt één van de bewoners 98 en woensdag is er een bewoner die 100 wordt. De familie was dolblij om haar in het echt te kunnen feliciteren. Het Reinaldahuis reageerde: ‘het wordt hartverwarmend en hartverscheurend tegelijk. Zo blij zullen de mensen zijn’.

Tussen alle hoog-bezoeken door zal er gezellige orgelmuziek klinken van Henk van den Heuvel.

Pluk een Bloom sponsort gezellige bloemen.

Op de woensdag komt de Haarlemse zanger Angelo Kok aftrappen met gezellige liedjes en zijn geluidsman Henk Heilig zorgt er voor dat het hele verzorgings-huis kan meegenieten.

We gaan er een hoogstaand feest van maken, met mooie familie-ontmoetingen, muziek en gezelligheid. Precies wat iedereen en helemaal de ouderen wel kunnen gebruiken in deze vervelende tijd.

‘Help Haarlem Helpen’ is nu meer dan nodig dus heb je ook als organisatie een hulpvraag? mail snel marijke@bedrijfensamenleving.nl.

Advertentie