Derde livechat met burgemeester Jos Wienen

Voor alle Haarlemmers

0

De Haarlemse burgemeester Jos Wienen heeft woensdag 22 april tussen 19.00 en 20.00 uur de derde livechat met Haarlemmers. De burgemeester gaat op de Facebook- en Instagrampagina van gemeente Haarlem vragen van Haarlemmers over de coronacrisis live beantwoorden. De livechat wordt door Haerlems Bodem gepresenteerd.

Haarlemmers kunnen alle vragen over de coronacrisis, die hen bezighouden, aan de burgemeester stellen. Zijn er vragen aan de burgemeester over de gevolgen van het coronavirus, wat is zo belangrijk aan die anderhalve meter afstand en welke maatregelen gelden speciaal voor Haarlem? Of zijn er zorgen over ouderen, waar kun je vertellen over initiatieven voor anderen, mag je nog naar buiten en met hoeveel mensen dan, welke ondersteuning is er voor ondernemers?

Vragen stellen en de livechat volgen

Niet alle vragen komen aan bod, maar de burgemeester gaat zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)