Haarlems bouwarchief nu online doorzoekbaar en digitaal op te vragen

0

Het Haarlems Bouwarchief van 1901 tot en met 2010 is vanaf 1 februari online op te vragen via de website van het Noord-Hollands Archief. Haarlemmers kunnen hier van de meeste panden in Haarlem het complete dossier terugvinden. In totaal zo’n 64.000 stuks.

In de bouwdossiers staan onder andere de bouwaanvragen, vergunningverlening en tekeningen. Handig voor als je zelf gaat verbouwen of wanneer je extra informatie wilt hebben over een pand dat je misschien wilt kopen.

Het dossier is omwille van de privacywet online niet in te zien, maar wel direct gratis op te vragen per e-mail. Voor alle bouwwerkzaamheden aan panden na 2010 worden de bouwdossiers nog wel door de gemeente Haarlem verstrekt.

 

 

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)