Veel senioren pakken elke dag de fiets voor een boodschap, visite of om een lekker stuk te fietsen. Tijdens het fietsen is het belangrijk om bewust te zijn van de eigen positie in het verkeer. Zeker met de vele elektrische fietsen op de fietspaden. Daarom organiseert SportSupport het programma Doortrappen.

Dit programma is bedoeld om deelnemers van 50 jaar en ouder bewust te maken van hun positie in het verkeer op de fiets. Tijdens deze Doortrappen middag wordt er informatie gegeven over fietsverkeersveiligheid uitgelegd door fietsleraren, fietsfit oefeningen begeleid door fysiotherapeuten en een presentatie van de fietsenmaker waar deelnemers vragen over de eigen fiets kunnen stellen. In het voorjaar heeft er al een geslaagde Doortrappen dag plaats gevonden bij Alliance’22. Daarom organiseert SportSupport nog twee middagen.

Op dinsdag 28 september bij Onze Gezellen op het van der Aart sportpark. En op dinsdag 30 november bij Olympia op het Nol Houtkamp sportpark in Schalkwijk. Beide middagen starten om 12:30 uur tot ongeveer 16:30 uur.

Aanmelden bij Lisa den Ouden via mail ldenouden@sportsupport.nl of bel 023 526 03 02. Kom op de fiets en in sportieve kleding. Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelHAARLEM CLEANUP DAY voor KIDS bij BUUV en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving
Volgend artikelHaarlemse basisscholen ‘battlen’ mee voor plasticvrij land en water
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

Geef een reactie