Haarlem Night Skate 2022-03: cultuur en natuur skate

0

Op woensdag 15 juni was de derde Haarlem Night Skate van 2022. Start en finish was bij de IJsbaan in Haarlem. Vooraf inschrijven of aanmelden was niet nodig. Onder de begeleiding van vele vrijwilligers en de muziekwagen was een fantastische skate ronde door en rond Haarlemmerliede. De snelheid was voor iedereen goed te doen. Halverwege was er een pauze bij een sfeervolle plek en leuke bezienswaardigheid.

Bij de start en de finish is het restaurant van Maarten geopend. Je kan hier vooraf iets drinken en je skates- rolschaatsen of skeelers aandoen. Na afloop kan uiteraard hetzelfde en praten wij gezellig na over de leuke avond.

Pauze 15 juni bij de Amsterdamse Poort
Iedere editie van de Haarlem Night Skate heeft een andere route. De derde route ging van start om 20 uur en gaf een mooie slinger tussen cultuur en natuur. Door Haarlem Noord ging de groep richting de natuur van Haarlemmerliede en tijdens de pauze kon je genieten van een schitterend hoogstandje qua architectuur namelijk van de Amsterdamse Poort. Daarna door het centrum van Haarlem weer terug bij de IJsbaan.

Een reportage van Foto Ad Schaap.

 

 

 

 

- Advertentie -