Cupola XS start met radio- en tv-studio

0

Op vrijdag 1 juli 2022 opende Cupola XS, het kennis- en innovatiecentrum voor het MKB in de voormalige Haarlemse koepelgevangenis, een radio- en tv-studio: de Cupola – Endeavour-studio.

In eerste instantie wordt gestart met podcasts die worden uitgezonden via Spotify. Op 1 juli was de eerste podcastuitzending met als onderwerp ‘krapte op de arbeidsmarkt’. Tijdens de opname vond ook de Cupola XS-vrijdagmiddagborrel plaats, toegankelijk voor iedereen die langs wil komen.

Liveststream
Vanaf 2 september 2022 is er een livestream via Youtube, waarbij ook de samenwerking wordt gezocht met verschillende media.

Valerie Vallenduuk, directeur van Innovate Today en partner van Cupola XS: “Op deze manier wordt ons kennis- en innovatiecentrum meer en meer een bekende trekker voor alles wat in Noord-Holland met media te maken heeft. Wij zien de studio nadrukkelijk als een uithangbord voor de activiteiten van Cupola XS en een fantastische extra innovatie voor ons.

Knooppunt innovaties
De studio is een gezamenlijk initiatief van Cupola XS met bureau voor digitale marketing Endeavour. Berrit Blok, directeur van Endeavour: “De voormalige Koepel is een echt knooppunt van innovaties. Dit is weer een nieuw voorbeeld daarvan. Wij zien uit naar alle shows die wij samen gaan produceren.

 

 

 

 

- Advertentie -