Weer ruit van bus ingegooid

0

In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Vincent van Goghlaan in Haarlem een ruit van een bus ingegooid. De bus reed rond 01.40 uur richting de remise toen er een object door een ruit van de bus werd gegooid. Niemand is gewond geraakt.

Toen de agenten kwamen aanrijden, zagen zij ook er twee abri´s waren vernield op de kruising Vincent van Goghlaan/Leonard Springerlaan. Of de vernieling van het ruit van de bus en de twee abri´s met elkaar te maken hebben, is niet bekend.

Eén getuige heeft rond 01.30 uur drie jongeren gezien die in de richting van de Leonard Springerlaan renden. Het is niet duidelijk of zij iets te maken hebben met de vernielingen. De politie zou graag ook andere getuigen willen spreken die mogelijk iets gezien hebben op of in de omgeving van de Vincent van Goghlaan. Er kan contact opgenomen worden met de politie in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •