Lezing Meester Bart bij H. de Vries Boeken

0

Van ‘probleem-leerling’ tot leraar-met-een-missie

Op zaterdag 12 november brengt Meester Bart om 13.15 uur een bezoek aan Haarlem. De populairste meester van Nederland vertelt bij H. de Vries Boeken over zijn ontwikkeling van ‘probleem-leerling’ tot leraar-met-een-missie. Aansluitend beantwoordt hij vragen en signeert hij zijn nieuwe boek Meester Bart op zijn best. Toegang is gratis.

Meester Bart is dé meester van Nederland. Zonder zich te verliezen in het politieke debat of in onrealistische visies op het onderwijs, probeert Bart verschil te maken voor leerlingen. Zijn blik op onderwijs en schoolkinderen is een drijfveer voor veel leraren, ouders én leerlingen.

Bart Ongering
Bart Ongering (1981) werkt op een brede scholengemeenschap in Amsterdam. Hij schrijft tweewekelijks columns in Trouw en blogt over zijn ervaringen in de klas. Bart won in 2016 De Beste Social Award voor Beste BN’er (jury- én publieksprijs). In zijn nieuwe boek Meester Bart op zijn best staan zijn beste stukken en uitspraken; en nieuw werk.

Meester Bart bezoekt H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27 (Haarlem) op zaterdag 12 november om 13.15 uur. Meester Bart op zijn best (€ 15,-) is verschenen bij Pepper Books.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)