Mishandeling in de Smedestraat

0

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.00 uur, in de Smedestraat in Haarlem een 20-jarige Groninger aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een 29-jarige man.

Vermoedelijk is het Haarlemse slachtoffer in de Grote Houtstraat door de Groninger geslagen waarbij deze ten val kwam. De politie werd door voorbijgangers gewaarschuwd dat er iemand op straat lag. Toen de agenten in de Grote Houtstraat arriveerden zagen zij het slachtoffer liggen.

De 20-jarige Haarlemmer is met aangezichtsletsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij zich vandaag voor verdere behandeling weer moet melden.

Getuigen
Op aanwijzingen van een getuige kon de Groninger even later worden aangehouden. Vermoedelijk zijn er nog drie verdachten bij deze mishandeling betrokken. De politie stelt een onderzoek in naar deze drie verdachten en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien? Bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.