Bloembinder gevraagd voor Huis Leyduin (vrijwilligerswerk)

0

Buitenplaats Leyduin, op de grens van Heemstede en Vogelenzang, is een belangrijke cultuurhistorische plek in de regio Zuid-Kennemerland. In Huis Leyduin vinden regelmatig vergaderingen, lunches, bruiloften en open dagen plaats. Er is ruimte voor persoon met ervaring in bloembinden. De taak is wekelijks of een 1x per 2 weken bloemen te kopen, naar het huis te brengen en terplekke te binden tot fraaie arrangementen passend bij Huis Leyduin. Deze leuke vrijwilligersvacature mag ook als duo ingevuld worden.

Wij vragen:
Eigen vervoer om bloemen mee te vervoeren;
Beschikbaar voor een lange periode;
Aantoonbare ervaring met het bloembinden;
Woonachtig rondom 10 km. van Heemstede/Vogelenzang.

Wat bieden wij?
Reiskostenvergoeding en een kleine vergoeding per dagdeel.
U maakt deel uit van het team gastmensen in huis Leyduin.

Stuur een korte mail met motivatie, uw naam, adres en telefoonnummer naar Monique van den Haak: m.vandenhaak@landschapnoordholland.nl. Heeft u een vraag bel dan: 06 21233212. Een kennismakingsgesprek en een proefperiode maakt deel uit van de procedure.
Alle info op www.landschapnoordholland.nl/vrijwilligers/vrijwilliger-worden.

Landschap Noord-Holland is een onafhankelijke natuurorganisatie met 96 eigen terreinen in Noord-Holland. 9.000 Vrijwilligers en 34.000 donateurs steunen ons.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
 •  
Vorig artikelProgramma Filmschuur week 16
Volgend artikelweersverwachting voor 13 en 14 april 2017

De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.