Bloembinder gevraagd voor Huis Leyduin (vrijwilligerswerk)

0

Buitenplaats Leyduin, op de grens van Heemstede en Vogelenzang, is een belangrijke cultuurhistorische plek in de regio Zuid-Kennemerland. In Huis Leyduin vinden regelmatig vergaderingen, lunches, bruiloften en open dagen plaats. Er is ruimte voor persoon met ervaring in bloembinden. De taak is wekelijks of een 1x per 2 weken bloemen te kopen, naar het huis te brengen en terplekke te binden tot fraaie arrangementen passend bij Huis Leyduin. Deze leuke vrijwilligersvacature mag ook als duo ingevuld worden.

Wij vragen:
Eigen vervoer om bloemen mee te vervoeren;
Beschikbaar voor een lange periode;
Aantoonbare ervaring met het bloembinden;
Woonachtig rondom 10 km. van Heemstede/Vogelenzang.

Wat bieden wij?
Reiskostenvergoeding en een kleine vergoeding per dagdeel.
U maakt deel uit van het team gastmensen in huis Leyduin.

Stuur een korte mail met motivatie, uw naam, adres en telefoonnummer naar Monique van den Haak: m.vandenhaak@landschapnoordholland.nl. Heeft u een vraag bel dan: 06 21233212. Een kennismakingsgesprek en een proefperiode maakt deel uit van de procedure.
Alle info op www.landschapnoordholland.nl/vrijwilligers/vrijwilliger-worden.

Landschap Noord-Holland is een onafhankelijke natuurorganisatie met 96 eigen terreinen in Noord-Holland. 9.000 Vrijwilligers en 34.000 donateurs steunen ons.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)