De Avond van de Nostalgie: buurtgenoten ontmoeten bij Resto VanHarte

0

Nodig iemand uit voor een gezellige avond met de Kom Erbij Dinerbon

Als onderdeel van het project ‘Geef je Buurt een Boost’ organiseert sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Haarlem op dinsdag 26 september De Avond van de Nostalgie. Locatie is Coffeemania Parkwijk, Prinses Beatrixplein 51-53 in Haarlem. Tijdens deze nostalgische avond verzorgt zanger Jim ter Meulen een spetterend optreden met nummers uit de jaren 50, 60 en 70. Uiteraard serveert Resto VanHarte zoals altijd een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner. Kom dus langs, zing mee en schuif gezellig aan!

Kent u iemand die wel een avondje uit kan gebruiken? Nodig hem of haar uit voor een gezellige avond tijdens De Avond van de Nostalgie. Met de Kom Erbij Dinerbon eten twee personen voor de prijs van één. U betaalt dus alleen voor uzelf, uw gast eet gratis mee. De Kom Erbij Dinerbonnen zijn verkrijgbaar in het Resto en alleen geldig op dinsdag 26 september. Voorwaarde is dat één van de twee gasten (of alletwee) nooit eerder in een Resto was. Dus bezoek Resto VanHarte Haarlem, neem gratis iemand mee en kom gezellig mee-eten.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom. Het programma start om 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Geef je Buurt een Boost
Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in achttien steden in Nederland. De activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om meer buurtbewoners bij elkaar te betrekken en te activeren en dus de buurt een boost te geven. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden; in heel Nederland organiseerde Resto VanHarte het afgelopen jaar succesvolle buurtbarbecues en open podia. Dit jaar vonden er reeds speciale Resto-avonden plaats rondom de thema’s Leefbare Buurt, Werken in de Buurt en Leren in de Buurt. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.