Open Dag bij Hart

0

Een nieuw jaar, een nieuwe cursus! Tijdens de Open Dag bij Hart op zaterdag 12 januari ontdek je welke cursus bij jou past.

Tussen 12.00- 17.00 uur is er een feestelijk programma voor jong en oud. Doe mee aan workshops acteren, schrijven, hiphop, Afrikaanse dans of goochelcoaching. Probeer muziekinstrumenten uit bij de Hart Muziekschool, zoals drums, gitaar, piano of saxofoon. Kom met je baby of peuter naar het programma “Muziek op Schoot”. Schuif aan bij de open inloop in het Tekenatelier. Of doe de 15-minuten test en ontdek je talenkennis.

De Hart Muziekschool verzorgt optredens van onder meer harp, accordeon, een klarinet kwartet en een jeugdbigband. Ook kunnen kinderen zich de hele dag laten schminken. En uiteraard is het Hart Café open voor drinken en wat lekkers. Het publiek kan met de Haarlemse kunstenares Bianca Jonker meewerken aan een gezamenlijk groeiend kunstwerk, gemaakt van oud papier. Dit in het kader van “Hart voor duurzaamheid”.

De toegang tijdens de Open Dag is gratis en je hoeft je niet vooraf in te schrijven voor de activiteiten. Kijk voor het volledige programma van de Open Dag van Hart op www.hart-haarlem.nl.