Mobieltje uit handen gegrist

1

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op donderdagavond plaatsvond op het Stationsplein in Haarlem.

Omstreeks 21.15 uur zat een 17-jarige jongen uit Heemskerk op de stenen blokken voor het station toen er twee jongens op hem af kwamen lopen en hem om een vuurtje vroegen. Ook vroegen de jongens of ze even met zijn telefoon mochten bellen. Het slachtoffer wilde zijn toestel niet afgeven, maar bood wel aan voor de jongens te bellen. Toen hij zijn telefoon had gepakt en het nummer had ingetoetst, werd het toestel plotseling uit zijn handen gegrist. De verdachten gingen er vervolgens rennend vandoor richting de Rozenstraat.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Er werden geen verdachten aangetroffen.

Getuigen
Heeft u informatie over deze straatroof die van belang kan zijn voor het onderzoek? De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

1 REACTIE

Comments are closed.