The Big Walk – Wandelen voor het goede doel

0

Op 14 april is strand Zandvoort het decor voor een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland.

Het strandseizoen voor honden wordt op zondag 14 april in stijl afgesloten met The Big Walk. Hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters nemen dan deel aan de tweede editie van deze unieke wandeling op het strand van Zandvoort. The Big Walk is hét moment om het strandseizoen voor honden kwispelend af te sluiten. Hulphond Nederland roept alle honden en hun baasjes op om mee te doen aan de 5 kilometer strandwandeling. Met hun deelname steunen zij de opleiding en inzet van hulphonden.

Inschrijven voor The Big Walk kan op www.thebigwalk.nl. Deelname is zowel met als zonder hond mogelijk.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)