Burgemeester Wienen sluit massagesalon

12

Burgemeester Wienen heeft de sluiting van een massagesalon aan de Generaal Cronjéstraat opgelegd. Vanaf 11 september dient deze massagesalon gesloten te zijn voor publiek en moeten alle bedrijfsactiviteiten zijn beëindigd.

Indien hieraan geen gevolg wordt gegeven zal de gemeente tot sluiting van het pand overgaan. De sluiting zal voortduren totdat er een nieuwe huurder of gebruiker is.

Tijdens een bezoek van een zogenaamde mystery guest is geconstateerd dat in deze massagesalon seksuele diensten werden verleend. De mystery guest is in lijn met bestaand beleid ingezet om illegale prostitutie in deze massagesalon op te sporen. Tijdens een massage is de mystery guest seksuele diensten aangeboden. De mystery guest is uiteraard niet op dit aanbod ingegaan. Voor het verrichten van seksuele handelingen tegen betaling is een exploitatievergunning vereist. Deze massagesalon beschikt niet over een vergunning voor het verlenen van seksuele diensten.

12 REACTIES

  1. Ja even lekker laten verwennen met een massage mag niet meer.
    De extra bonus hoef je niet aan te nemen toch ?
    En er was geen mogelijkheid om de massage salon open te houden met een tweede kans zonder deze speciale aanbiedingen?
    Iedereen hoort toch een tweede kans te krijgen?

Comments are closed.