Fluitensemble Lotte van der Meulen en vrienden in Musilenzio

0

Op zondagavond 10 november is er weer een Musilenzio-avond in Gebouw Zang en Vriendschap in Haarlem. Lotte van der Meulen treedt dan samen met twee andere fluitisten en met pianobegeleiding op in een programma met veel verstillende muziek, afgewisseld met stiltemomenten.

In wisselende samenstelling zullen de fluitisten Lotte van der Meulen, Jeannette Welp en Leonoor Wienese en pianiste Karen Roelofs-Vogel werken uitvoeren van maar liefst tien verschillende componisten waaronder Bach, Debussy en Ravel. Een bijzondere plaats is ingeruimd voor de Nederlandse componist Herman Beeftink. Velen zullen hem kennen als schrijver van muzieklesboeken voor onder meer piano en fluit en in verschillende genres. De laatste jaren is hij vooral bekend als componist van filmmuziek. Lotte en haar vrienden zullen verschillende werken van Herman Beeftink spelen.

De muziek wordt zoals gebruikelijk op de Musilenzio-avonden niet onderbroken worden door applaus, maar wel door enkele perioden van stilte. De zaal van Gebouw Zang en Vriendschap zal door beeldend kunstenaar Dick Kreuger weer op maat zijn ingericht om een intieme sfeer te creëren die past bij het verstillende karakter van het concert.

Info
De avond begint om 20:15 uur en eindigen om ongeveer 21:30 uur.
Toegangsprijs € 9 (geen pin). Gebouw Zang en Vriendschap, Jansstraat 74zw, Haarlem.
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren is daarom aanbevolen: info@musilenzio.nl of door een bericht via Facebook/musilenziohaarlem.

Musilenzio wordt mede mogelijk wordt gemaakt Vereniging Het Gebouw Zang en Vriendschap en de Stichting Kunststuk. Organisatie: Jan Koet en Dick Kreuger. Productie: Stichting Kunststuk