Goed idee voor Haarlem? Kom dan pitchen bij het Initiatievencafé!

0

Heeft u een mooi idee voor Haarlem? Maar weet u niet zo goed hoe u er verder mee moet? Kom dan naar het Initiatievencafé! Dit vindt plaats op maandag 9 maart van 17.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) in het café op het Slachthuisterrein.

Het Initiatievencafé is er voor iedereen met een initiatief voor Haarlem. Zo’n ‘initiatief’ kan van alles zijn. Van het plan om uw straat mooier te maken met bloembakken. Tot het idee om samen met de buren zonnepanelen te leggen op het lege dak van de tennishal in de buurt. Of om een nieuwe ontmoetingsplek op te zetten waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Mensen in contact brengen
Voor zo’n idee werkelijkheid is, moet er vaak een hoop gebeuren. Met het Initiatievencafé wil de gemeente Haarlemmers op weg helpen. Door mensen met een idee te verbinden met de juiste mensen die hen verder kunnen helpen. Tijdens het Initiatievencafé staat de zaal vol met initiatiefnemers, ambtenaren van de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers, zo ontstaan er mooie nieuwe verbindingen.

Tijdens iedere editie is er ruimte voor initiatieven om hun idee te pitchen. Ook zijn er mensen aanwezig die een idee al succesvol hebben uitgevoerd in Haarlem. Zij delen hun ervaringen. Na afloop van de pitches is er een (netwerk)borrel. U kunt daar andere ondernemende Haarlemmers ontmoeten en misschien wel de fundering leggen voor een mooie samenwerking.

Benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens zo een Initiatievencafé? Bekijk het filmpje (zie boven) van het vorige Initiatievencafé (november 2019) voor een sfeerimpressie.

Interesse?
Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 23 februari. Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 26 februari tussen 15.00 en 18.00 uur.

Info
Datum: Maandag 9 maart 2020
Tijden: Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken. Inloop is vanaf 16.30 uur
Locatie: Café op het Slachthuisterrein, Oorkondelaan 3, Haarlem (gratis parkeren op het terrein)
Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

HaarlemLink
HaarlemLink is een platform waarop alle Haarlemmers een initiatief kunnen aandragen of meedoen aan een initiatief. Op HaarlemLink staat ook een toolkit met tips, adressen en praktische informatie om uw initiatief snel verder te helpen.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie