Musilenzio: Lennie Kerkhoff speelt Chopin en Scarlatti

0

In de Musilenzio-serie in Gebouw Zang en Vriendschap in de Haarlemse Jansstraat nr 74 speelt op zondagavond 1 maart Lennie Kerkhoff pianowerk van Chopin, Scarlatti, e.a.

De Haarlemse pianiste Lennie Kerkhoff heeft al eerder concerten gegeven in de Musilenzio-serie. Ook in dit vijfde seizoen is zij er weer bij. Met haar fijnzinnige en muzikale pianospel, niet verstoord door applaus tussendoor, zal zij ook deze avonden een intensieve muziekbeleving bezorgen. Op 1 maart zal zij opnieuw de stilte ontlokken aan de muziek; stilte die tussen de verschillende delen door nog wat gekoesterd kan worden. Naast werken van Chopin en Scarlatti zal zij ook werken brengen van Grieg en Ravel en zal Beethoven dit jaar zeker niet ontbreken.

De zaalinrichting en begeleidende beeldprojecties worden weer verzorgd door beeldend kunstenaar Dick Kreuger.

Info
De avond op zondag 1 maart duurt van 20.15 tot 21.30 uur. Adres: Jansstraat 74 Haarlem. De toegangsprijs bedraagt €. 9; kaarten aan de zaal. Reserveren kan via info@musilenzio.nl. Meer info: Facebook: musilenziohaarlem.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)