Programma Pletterij

0

Het programma van de Pletterij vanaf 18 juni ziet er als volgt uit:

DEBAT: HAARLEM NA DE CORONA CRISIS (3)
Donderdag 18 juni is in de Pletterij het derde debat over Haarlem na de corona-crisis. Dit keer gaat het over de zwaar getroffen cultuursector. Publiek (maximaal 12 personen) is welkom!
Hoe zien de podia en musea het komend seizoen voor zich? Is het voor theaters en podia nog leuk en rendabel om met maximaal 30 of 100 bezoekers te draaien? Verwachten ze deze crisis te overleven of dreigen er ontslagen of zelfs sluitingen?
Biedt de crisis ook kansen en mogelijkheden? Komt er meer ruimte voor kleinschaligheid, en vernieuwende voorstellingen die een kleiner publiek trekken?
Te gast zijn Marelie van Rongen (directeur Toneelschuur), Jolanda Beyer (directeur Patronaat) en Edwin van Balken (directeur Philharmonie/Stadsschouwburg). Het gesprek wordt geleid door Louis Pirenne (oud-hoofd cultuur gemeente Haarlem.).
De serie gesprekken wordt geproduceerd samen met NH Nieuws en is te zien via de verschillende kanalen van Pletterij en NH Nieuws. Aanvang 16 uur.
Het meekijken met het debat via de website of YouTube is gratis, maar het wordt op prijs gesteld als u een online ticket aanschaft.

FILMCAFE: THE HOLY MOUNTAIN
Filmcafe De Onderstroom in de Pletterij toont maandelijks arthouse-films. Donderdag 25 juni staat Holy Mountain op het programma, een surrealistische film uit 1973 van regisseur Alejandro Jodorowsky. Een cult-film en tevens een twee en een half uur durende lsd-trip. De film is onvoorspelbaar, surrealistisch, provocerend en zo nu en dan volkomen maf. Aanvang 20 uur. De film duurt tot 22.30 uur.
Kaarten online te koop voor 4 euro, 3 euro vrienden, 2,50 HaarlemPas en onder de 25 jaar.

LIVE PODCAST MET PATRICK KICKEN
Eddy Boom praat met Patrick Kicken, voormalig radio-dj van o.a. 3FM en Radio Veronica. Na een periode van ongekende populariteit ging het helemaal mis voor Patrick en kreeg hij een burn-out.
Om er weer bovenop te komen dompelde hij zich onder in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Hij ging in gesprek met diverse goeroes op dit gebied. Daar zijn twee succesvolle podcasts uit voortgekomen: ‘Leven zonder Stress’ en ‘Praten over Bewustzijn’ dat hij samen presenteert met filosoof Paul Smit.
Ook bracht hij het boek ‘Leven Zonder Stress’ uit, een zoektocht naar antwoorden op thema’s als geluk, liefde, zelfvertrouwen, geld, angst, stress en rust. Dinsdag 30 juni 20.00 uur.
Dit event kun je live bijwonen in de theaterzaal van de Pletterij. Ook is het live online te volgen via de website van de Pletterij, facebook en youtube. Gratis tickets on line te koop. Gezamenlijk zomerprogramma met bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Info
Pletterij, Herenvest 122 Haarlem – 023 542 35 40 – www.pletterij.nl.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie