Aanhouding twee verdachten van inbraak

0

Op dinsdagmorgen heeft de politie twee personen, een 18-jarige man uit Veenendaal en een vermoedelijk iets jonger meisje waarvan de identiteit (nog) niet bekend is, aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Fridtjof Nansenstraat in Haarlem.

Omstreeks 11.25 uur kreeg de politie melding van een inbraak. Een getuige had gezien dat personen probeerden de achterdeur van een woning te forceren.

Toen de politie ter plaatse kwam probeerden de verdachten juist weg te lopen. Er volgde een achtervolging waarbij beide verdachten konden worden aangehouden. De man had inbrekersgereedschap bij zich.

Voor zover bekend werd er niets gestolen.

 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelNL-Alert ontvangen? Wees alert
Volgend artikelWaarderbrug dicht voor autoverkeer
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.