Waarderbrug dicht voor autoverkeer

0

De Waarderbrug is tot en met vrijdag 12 maart 2021 afgesloten voor autoverkeer. Er zijn omleidingen ingesteld via de Schoterbrug voor het noorden en de Prinsenbrug voor het zuiden. Fietsers en voetgangers kunnen de brug wel passeren.

De rijbaan voor autoverkeer is afgesloten omdat er gewerkt wordt aan het vervangen van het riool en duikers. De werkzaamheden worden direct naast de rijbaan uitgevoerd, om deze zorgvuldig en veilig uit te kunnen voeren is de afsluiting van de brug nodig.

- Advertentie -
BRONGemeente Haarlem
Vorig artikelAanhouding twee verdachten van inbraak
Volgend artikelSportief het voorjaar in voor 55-plussers
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.