Sportief het voorjaar in voor 55-plussers

0

Niks lekkerder om in het voorjaar veel buiten te zijn. Begin daarom met ‘Bewegen in de buitenlucht’.

Bij HKC Oosterkwartier( Bernard Zweersstraat2) start vanaf 10 maart iedere woensdagochtend van 9:30 – 10:30 een sport en spel uur onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

Samen met leeftijdsgenoten (55+, jonger mag natuurlijk ook) wordt er op eigen niveau aan de slag gegaan met spierversterkende oefeningen, balans, conditie en leuke balspellen. Kortom een heerlijk beweeglijk uurtje in de buitenlucht met in achtneming van de coronaregels, plezier staat voorop.

De eerste keer is gratis daarna kost deze activiteit €3 per keer.

Aanmelden en meer informatie? Mail HOS@Oosterkwartier.com of bel Lucia Grooff van SportSupport 023 – 303 72 38.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelWaarderbrug dicht voor autoverkeer
Volgend artikelDuo tentoonstelling met bloemstillevens van Dominique Panhuysen en Annemarie Vink
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.