Aanhouding verdachte van mishandeling na melding via Facebook

0

Op dinsdagavond heeft de politie een 34-jarige man uit Haarlem aangehouden wegens mishandeling van een 42-jarige man. De mishandeling werd bekend via Facebook.

Omstreeks 20.15 uur kreeg de politie melding van een Facebookgebruiker dat op Facebook een bericht was verschenen waarop te zien was dat een man total-loss tussen gebroken glas zou liggen. De man zou na een ruzie door een vitrinekast zijn geduwd.

Via de getuige werd bekend op welk adres het incident zou hebben plaatsgevonden. De politie trof ter plaatse het slachtoffer aan. Hij werd met aangezichtsletsel ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte van de mishandeling kon op een ander adres worden aangehouden.

De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding van het geweldsincident.