Schalkwijk aan Zee , het leukste gratis familiefestival aan het water

0

Na een online editie in 2020 en een afgelaste editie in 2021, vindt Schalkwijk aan Zee dit jaar op 4 september weer plaats op haar vertrouwde plek aan de Molenplas in Haarlem Schalkwijk. En wel met een meer afwisselend programma dan ooit.

Er is muziek en theater, maar ook voor sport, spel, creativiteit en ook voor het zelf actief deelnemen aan activiteiten is Schalkwijk aan Zee the place to be.

Wat dacht je van creatieve workshops, lekker dansen tijdens de silent disco, zweven in onze zweefmolen of een tochtje in een boot of met het festival treintje? Daarnaast kunnen bezoekers ook dit jaar weer lekker struinen langs diverse raampjes en zich te goed doen aan al het lekkers van verschillende foodtrucks.

Info
Schalkwijk aan Zee
Zondag 4 september van 12.00 tot 18.00 uur
Molenplaspark, Haarlem Schalkwijk
Toegang is GRATIS

 

 

 

- Advertentie -